VOLG HIER DE EERSTE STAPPEN VAN VILLA BOTA
EEN NIEUWE BRUGSE RADIO
VOOR EN DOOR
FRISSE JONG VAN ZIEL ZIJNDE CREATIEVELINGEN
!

Iets voor jou? Er is steeds plaats voor enthousiaste medewerkers!

Momenteel lopen de workshops, wordt iedereen opgeleid, krijgen de eerste programma's vorm en worden de mogelijkheden van de studio ontdekt! VILLA BOTA stoomt zich klaar om tegen het voorjaar van 2010 de eerste programma's online te zwieren.



VILLA BOTA LAUNCH SHOW & NIEUWE WEBSITE,

woensdag 6 mei 2009

Beleidsplan afgewerkt




Een boeiend traject van denk- en schrijfwerk over de toekomst van de radio werd vorige week afgerond. Het beleidsplan 2009-2013 voor onze nieuwe webradio werd goedgekeurd. Hiermee is alweer één van de voorbereidende stappen afgewerkt. We komen dichter en dichter bij het echte werk! Hieronder een kort uittreksel: Waar gaan we voor?

JOC/REC is op alle vlakken een radio voor en door jongeren. Zowel wat betreft het uitwerken van de programmatie, de muzikale invulling, de vormgeving, de redactie, … als de techniek maken jongeren de radio volledig zelf.

JOC/REC zet hiervoor een uitgebreide vrijwilligerswerking op poten, waar jongeren de kans krijgen engagementen op te nemen en aan de slag te gaan met nieuwe interesses en hun eigen talenten. JOC/REC wil een creatieplaats worden waar jongeren elkaar stimuleren en in team samenwerken, met ruimte voor creativiteit, originaliteit, onderlinge kruisbestuiving.

Deze creatieplaats kent een grote onafhankelijkheid en redactionele vrijheid, jongeren kiezen zelf wat er op de radio komt.

Op deze manier wil JOC/REC ‘vinger aan de pols radio’ maken met focus op de Brugse jongerenleefwereld. JOC/REC staat voor muziek met hart gekozen en voor actuele cultuur- en ontspanningsinformatie op maat van jonge zielen.

JOC/REC wil dan ook voluit ‘de’ jongerenzender van Brugge worden, met een eigen, sterke en geloofwaardige identiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten