VOLG HIER DE EERSTE STAPPEN VAN VILLA BOTA
EEN NIEUWE BRUGSE RADIO
VOOR EN DOOR
FRISSE JONG VAN ZIEL ZIJNDE CREATIEVELINGEN
!

Iets voor jou? Er is steeds plaats voor enthousiaste medewerkers!

Momenteel lopen de workshops, wordt iedereen opgeleid, krijgen de eerste programma's vorm en worden de mogelijkheden van de studio ontdekt! VILLA BOTA stoomt zich klaar om tegen het voorjaar van 2010 de eerste programma's online te zwieren.



VILLA BOTA LAUNCH SHOW & NIEUWE WEBSITE,

dinsdag 23 juni 2009

VILLA BOTA LIVE OP VAMA VECHE

Tijdens het VAMA VECHE festival gaan we met VILLA BOTA voor het eerst live radio maken. Vanuit een radiostudio in het Astridpark laten we dagelijks een uitzending van 1 uur los op de Vama Veche bezoeker.



















Je kan je tussen van 27 juli t.e.m. 3 augustus enkele dagen vrijmaken van 15u tot 20u. Je ziet het wel zitten om een programma aan elkaar te praten, interviews te plegen of voor te bereiden, de techniek achter een radioshow te doorgronden, een programma te coördineren, muziek uit te kiezen, jingles te maken, … kortom een eigen radioprogramma in elkaar te boksen of hieraan mee te werken, dan is dit je kans. We hebben dagelijks plaats voor een 5-tal radiomakers.

Villa Bota krijgt hiervoor de nodige ondersteuning van het REC radiocentrum, die ons van het nodige studiomateriaal en een ervaren radiomaker voorziet die iedereen de knepen van het radiovak kan leren.

Je ziet dit ongelofelijk zitten? Mail dan je naam, adres, gsm, e-mail en de data wanneer je erbij kan zijn naar wannes'at'villabota.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten