VOLG HIER DE EERSTE STAPPEN VAN VILLA BOTA
EEN NIEUWE BRUGSE RADIO
VOOR EN DOOR
FRISSE JONG VAN ZIEL ZIJNDE CREATIEVELINGEN
!

Iets voor jou? Er is steeds plaats voor enthousiaste medewerkers!

Momenteel lopen de workshops, wordt iedereen opgeleid, krijgen de eerste programma's vorm en worden de mogelijkheden van de studio ontdekt! VILLA BOTA stoomt zich klaar om tegen het voorjaar van 2010 de eerste programma's online te zwieren.



VILLA BOTA LAUNCH SHOW & NIEUWE WEBSITE,

dinsdag 23 juni 2009

VILLA BOTA FESTIVALREDACTIE

Deze zomer strijkt VILLA BOTA neer op elk groot festival in de Brugse omgeving. Cactusfestival, Burgrock, Klinkers, Benenwerk, Vama Veche, Thoprock. We maken er reportages, interviewen bands, snuiven backstage de sfeer op, verzamelen meningen van festivalgangers, bespreken concerten,…








Om de knepen van het reportervak onder de knie te krijgen worden twee vorming sessies voorzien, maandag 6 en dinsdag 7 juli, 19.30u Het Entrepot.
-Sessie 1 Interview-, reportage-, opnametechnieken
-Sessie 2 Montagetechnieken en afwerken van reportages

Dus je hebt zin om deze zomer festivalweides onveilig te maken met koptelefoon en microfoon, je eigen reportages in elkaar te boxen en het resultaat aan de weide wereld te laten horen? Je kunt de vorming sessies bijwonen op 6 en 7 juli en je bent vrij op enkele van volgende data 11, 25, 31 juli 8, 13, 14, 15 augustus, 12 september. Geef ons dan snel een seintje!

We hebben plaats voor een 10-tal deelnemers. In ruil voor je aanstekelijk enthousiasme en inzet voor dit project zorgen wij voor je opleiding en toegang tot de festivals. Interesse mail dan je naam, adres, gsm, e-mail en de data wanneer je erbij kan zijn naar wannes'at'villabota.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten