VOLG HIER DE EERSTE STAPPEN VAN VILLA BOTA
EEN NIEUWE BRUGSE RADIO
VOOR EN DOOR
FRISSE JONG VAN ZIEL ZIJNDE CREATIEVELINGEN
!

Iets voor jou? Er is steeds plaats voor enthousiaste medewerkers!

Momenteel lopen de workshops, wordt iedereen opgeleid, krijgen de eerste programma's vorm en worden de mogelijkheden van de studio ontdekt! VILLA BOTA stoomt zich klaar om tegen het voorjaar van 2010 de eerste programma's online te zwieren.



VILLA BOTA LAUNCH SHOW & NIEUWE WEBSITE,

donderdag 1 april 2010

VILLA BOTA IS WAK!

Het is inderdaad alweer een tijdje geleden dat hier iets gepost werd. Maar in tegenstelling tot wat je hieruit zou concluderen is het drukker dan ooit in de villa. In de laatste rechte lijn naar onze lancering wordt achter de schermen heel wat werk verzet door de Villa Bota crew. Op resultaten laten we jullie nog even wachten, maar verwacht je zeer snel aan de eerste nieuwtjes.










In afwachting van dit alles neemt Villa Bota eerst nog deel aan het jaarlijkse kunsten festijn van de Brugse Cultuurdienst: De Week Van De Amateurkunsten.

WORKSHOP RADIO MAKEN

WAT
Kennismakingsworkshop radio maken in Villa Bota. Je proeft wat radio maken allemaal inhoud, samen met de andere deelnemers steek je een eigen programma ineen. Je kiest de muziek, bedient de knoppen of presenteert het programma maar ervaart vooral het plezier van live radio maken in een echte radio studio.

WANNEER

zaterdag 24 april, van 14 tot 17uur

WAAR

Villa Bota, Park 8 (Astridpark),Brugge

INFO

Deelname Gratis - Maximum 12 deelnemers!
Wannes Fremaut, 050 33 06 64, info@villabota.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten